Leuk dat je er bent!

Ondernemen op een manier die de wereld duurzaam verrijkt

De #landbouweconomie is nu nog te veel gericht op het in standhouden van bestaande bedrijven. In de nieuwe vorm van landbouw is dit anders. Daar gaat het om #voedseleconomie; het inspringen op de vraag van voedsel uit de omgeving.

waarom zou je willen vernieuwen

De ontwikkeling landbouw is een uitdaging, het draagt de belofte in zich nieuwe kwaliteit te leveren voor de gehele samenleving. Een landbouw die ervoor zorg draagt dat stad en platteland elkaar beter leren kennen, een landbouw die de behoeften uit de stad kent en weet te bedienen, en een stad die weet hoe producten tot stand komen en niet meer een onwetend en romantisch beeld over die landbouw heeft.

Verduurzamen, iedereen kan er mee aan de slag

200+ deelnemers

Duurzame melkveehouderij Drenthe

#3000+ volgers

Boeren van Nederland

#uitdaging

Agro-Food-Incubator

Check de mogelijkheden

Vernieuwen en veranderen is niet standaard, ook mijn diensten niet.

De circulaire economie moet in 2050 een feit zijn. Dat dwingt bedrijven ertoe om ambitieuze duurzaamheidsstrategieën te ontwikkelen of verder aan te scherpen. Het sluiten van ketens volgens een circulair model is een behoorlijke uitdaging. Anders denken, innovatie en lef zijn nodig om te slagen.  

Wie ben ik

Enthousiast, verbindend en recht op mijn doel af.

Energiek en gezellig, doorzettingsvermogen en heldere communicatie

Ik heb het hart op de tong. Zeg dingen hardop. Maar ik merk ook wel dat ik soms te vroeg kom met een nieuw idee. Ik heb een heel open manier van communiceren. Stel me kwetsbaar op en dat biedt meer voor- dan nadelen. Alles wat we doen is mensenwerk. Je kunt mensen beïnvloeden. Zo boek je meer winst door te zeggen ‘We hebben je nodig’ dan ‘Wil je meedoen?,  Ik vind het belangrijker dát er iets gebeurt dan hoe iets gebeurt.

Handen uit de mouwen

Er is al genoeg gepraat...

Tijd om aan de slag te gaan. We begeleiden je graag met jouw product, idee of dienst. Of je nu werkt voor de overheid, of een waanzinnig idee hebt, wij denken met je mee.

Inspiratie: Groene voedselpioniers

Hoe word je succesvol en een duurzame ondernemer?

President Kennedy zette ooit een stip op de horizon: ‘We are going to the moon’. Zo was in de landbouw bij Mansholt de stip ‘nooit meer honger’. En zo is onze stip op de horizon ‘geen input van buitenaf’. De twee eerstgenoemde wisten ook nog niet hoe ze dat precies voor elkaar gingen krijgen, maar het doel was helder.

Zo weten ook wij nog niet hoe de uitvoering precies moet, maar het doel is helder. En het tijdspad ook. We gaan nu op weg en in 2030 moet het normaal zijn!

‘Onze voedselvoorziening moet sociaal en ecologisch zo efficiënt mogelijk zijn waarbij we zoveel mogelijk monden kunnen voeden met zo min mogelijk input van gronden en grondstoffen, geen input van buitenaf én waarbij er geen negatieve tot bij voorkeur een positieve impact op biodiversiteit, natuur, klimaat en het dier mag zijn.’

Customer reviews

Meer aanbevelingen kan je vinden op mijn LinkedIn profiel

Geert Kloetstra

Veel enthousiasme, inspiratie en professionaliteit, dat is wat Mirjam uitstraalt en doet. Een zeer prettige collega om mee samen te werken. Mirjam verbindt mensen en organisaties, waardoor een onmogelijkheid wordt omgezet naar een nieuwe kans. Anders gezegd, het enthousiasme dat zij in projecten stopt is de olie die nodig is om iets mogelijk te maken. Elke organisatie zou eigenlijk mensen in dienst moeten hebben met zo’n drive, inhoud en uitstraling

Willem van Weperen

Ik heb Mirjam leren kennen als een zeer prettige, enthousiaste collega in de uitvoering van het project Duurzame Melkveehouderij Drenthe. Mirjam is zeer committed t.a.v. het verduurzamen van de landbouw en is daarbij zeer vertrouwd met vernieuwingen die gaande zijn op het platteland. Als Mirjam ergens iets in ziet, gaat ze er helemaal voor, maar ze is ook op en top een team player. De oogst is project resultaat!

Reina Boels Feikens

In Mirjam heb ik een fijne samenwerkingspartner gevonden. Ik hoop van harte dat we nog vele projecten samen kunnen gaan bedenken en uitvoeren. En dat komt vast goed want we werken op basis van dezelfde waarden: een onvoorwaarlijk vertrouwen in elkaar die gebaseerd is op duurzame relaties, idealisme vs ondernemerschap en plezier in wat we doen

Sanne Ligthart

Mirjam is een superfijne collega met gevoel voor humor. Haargedrevenheid motiveert iedereen en het is erg gaaf dat ze haardroom najaagt. Ze is zeer daadkrachtig als ze iets graag wil. Zewerkt precies, snel en levert kwaliteit. Daarnaast heeft ze een vlottebabbel en is ze een fijne collega om mee samen te werken.

Get connected!

Provincialeweg 166 9865 TB Opende

06-25 28 94 10

info@dehippeboerin.nl

Ook in de avonduren en weekenden goed bereikbaar per e-mail en whats-app

error: Mocht je informatie willen ontvangen, neem dan contact met mij op.
nl_NLDutch