De Hippe Boerin

Voedselcoöperatie Noord Nederland

Een coöperatie van lokale boeren voor de levering aan zorginstellingen, bedrijven, en horeca. 

Gevestigd in Eelde.

In samenwerking met Stad en Land logistiek

De Nieuwe Voedselmakers

Een broedplaats voor lokaal agrarisch ondernemerschap. 

Agrariërs, de overheid, de wetenschap, voedselverwerkers, de bankiers, de studenten, de retail, de consumenten, en alle andere agro- en food gerelateerde organisaties.

Hoe duur is de natuur?

Verdienmodellen in de natuur inclusieve landbouw. Of is het landbouw inclusieve natuur? Hoe bepaal je de prijs van natuurlijk kapitaal?

Geef met jouw bedrijf de waarde terug aan de natuur. Kringlooplandbouw, grond obligaties, belonen op kringloopwijzer

Hoi! Tof dat je mijn website hebt gevonden. Waarmee kan ik je helpen?

Agro & Food • Stadse helpt (melk)boer • Natuur inclusief • Duurzame ontwikkeling • Kringloop landbouw

“Lukt het niet linksom, dan maar rechtsom”

De Hippe Boerin heeft haar passie in het ontwikkelen en realiseren van ideeën gerelateerd aan de agrarische sector. Duurzaam en maatschappelijk, met zorg voor elkaar. Door creativiteit, doorzettingsvermogen en heldere communicatie. Zeg gewoon wat je wilt, dan komen we verder. 
Ik heb 15 jaren lang gewerkt voor de overheid, omgevingsvergunningen. Graag wilde ik naar de andere kant van de tafel. Ik wilde boeren helpen met het toekomst bestendig maken van hun bedrijf. En dat is gelukt met de Hippe Boerin. 
Heb jij een leuk initiatief op het gebied van landbouw, bewustwording, circulaire economie, agrofood keten strategie, eerlijk voedsel, duurzaam (telen of bouwen), lokale productie, educatie? Ik denk graag met je mee en kan je koppelen aan de juiste mensen in mijn netwerk. Door mijn ervaring en kennis in de agrarische sector kan ik ook projecten op inhoud bijsturen waar nodig. 
error: Mocht je informatie willen ontvangen, neem dan contact met mij op.
nl_NLDutch