Educatie projecten

Ondersteuning praktijklessen Terra College Emmen
De Hippe Boerin geeft ondersteuning aan de praktijklessen Precisielandbouw gegeven door Loonbedrijf Thijssen aan het Terra College in Emmen. Leerlingen krijgen een deel theoretische kennis, waarna praktijkopdrachten volgen.
Regioleren
Regioleren is ondernemend onderwijs. Het begint bij een opdracht van klanten uit de omgeving van de school. Leerlingen werken vraaggestuurd aan een praktijkgerichte oplossing. Dit doen de leerlingen vanuit een studentstichting. Gecoacht door docenten werken de leerlingen aan acquisitie, planning, calculatie, management en uitvoering.
Vraagstukken
Tijdens de opdrachten werken leerlingen aan realistische vraagstukken van opdrachtgevers. Deze vraagstukken komen van belanghebbenden uit de directe omgeving van de school. Vanuit het bedrijfsleven, maar ook vanuit gemeenten, waterschappen, provincies, enzovoort. Er wordt gewerkt met een leerofferte, uitgewerkt door de leerlingen. Dit is een overeenkomst waarin het leren en het beoogde resultaat beschreven staat. Voor zowel de leerling, de opdrachtgever als de coach vanuit de school.

error: Mocht je informatie willen ontvangen, neem dan contact met mij op.
nl_NLDutch